شناسهٔ خبر: 184698 - سرویس سیاست
نسخه قابل چاپ منبع: مهر

دومین نشست شورای مرکزی حزب نسل نو برگزار شد

نشست شورای مرکزی حزب نسل نو دومین نشست شورای مرکزی حزب نسل نو با حضور نایب رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

به گزارش «نماینده»، دومین دوره نشست شورای مرکزی حزب نسل نو به مناسبت سومین سالگرد تأسیس حزب و با حضور اعضا و سخنرانی مهدی اقراریان دبیر کل و علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در سالن همایش یاس برگزار شد.

مهدی اقراریان دبیرکل حزب نسل نو در این نشست با بیان مطالبی اظهار کرد: نگاه نسل نو همه کسانی که نیروی جوانی را در خدمت به اهداف و آرمان‌های میهن می‌خواهند باید به آینده‌های روشن باشد. فقط جلوی پای خودمان را نبینیم آینده دور ایجاد تمدن نوین اسلامی است؛ این بیانات رهبری است.

وی افزود: وقتی مقام معظم رهبری بیانیه گام دوم را مطرح فرمودند این دغدغه در ما شکل گرفت که ما باید در حوزه سیاست و سیاست ورزی فصل نو و مسیر جدید را آغاز کنیم.

دبیرکل حزب نسل‌نو به سرمایه اجتماعی در جامعه اشاره کرد و گفت: دشمن تمام تلاش خود را معطوف به این مسئله کرده است که جمهوری اسلامی نمی‌تواند پاسخ به مسائل ایران باشد؛ ما باور داریم که این کشور با این تنوع و این ویژگی‌ها و با این تمدن تاریخی و با این منابع انسانی عظیم و با این تاریخ سربلند، با این جوانان رشید می‌تواند پاسخی به مسائل ایران باشد.

اقراریان به پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی در سال ۵۷ اشاره کرد و گفت: این انقلاب گام دومی بود که از مشروطه آغاز شده بود برای آنکه ملت ایران در برابر استبداد و در برابر مداخلات بیگانه مسیر خودش را انتخاب کند. ما باور داریم که این مسیر و این تمدن امکان‌پذیر است. نسل‌نو رو برای این آغاز کردیم که پاسخی به مسائل و مشکلات کشور با نگاهی نو در ایران باشد.

وی تصریح کرد: دوره اول ما به این گذشته سیاستمداران نام نسل نو را بشنوند و آن را باور کنند. دغدغه امروز ما در دور دوم فعالیت‌های است که جوانان هرچه بیشتر در عرصه سیاست حضور یابند و ما بتوانیم حرف‌ها و استعدادهای آنها را ببینیم و بشنویم؛ این محقق نمی‌شود مگر به همت همه اعضای شورای مرکزی، از کسانی که در دور اول با ما همراهی کردند تشکر می‌کنم.

دبیرکل حزب نسل‌نو از برگزاری مجمع عمومی حزب نسل نو برای تعیین اعضای شورای مرکزی این حزب در دومین دوره فعالیت شورای مرکزی در هفته گذشته با حضور نماینده وزارت کشور خبر داد و افزود: امیدوارم بتوانیم باری از بارهای بر زمین مانده این کشور برداریم و مشکلی از مشکلات مردم را بگشاییم.

زهرا میرزایی عضو جدید شورای مرکزی حزب نسل‌نو نیز در ادامه این مراسم بیان کرد: زنان ایرانی جریان‌ساز و در مرکز تغییرات و تحولات اجتماعی انقلاب اسلامی هستند. در سال‌های اخیر بر روی این مسئله بسیار مانور داده شد که زنان ایرانی اگر می‌خواهند پیشرفت کنند باید از این چارچوب خارج شوند.

وی افزود: بسیاری از زنان این مرز و بوم می‌توانند در عرصه‌های سیاسی حضور فعال داشته باشند همانطور که در جریان انقلاب اسلامی مسیرهایی را رقم زدند و در بسیاری از نقاط کشور آغاز تحولات بودند. همانطور که در جنگ تحمیلی نیز بسیاری از زنان حضور مؤثر و مفید داشتند سابقه حضور زنان را در نهضت‌های سازندگی، نهضت سواد آموزی و نهضت‌های مهم دیگر داشتیم.

این عضو شورای مرکزی حزب نسل نو یادآور شد: حزب نسل نو خانواده‌ای است که در سراسر کشور از حضور مؤثر بانوان نخبه و توانمند پذیرا خواهد بود تا شاهد تعالی کشورمان و تعالی گفتمان انقلاب اسلامی باشیم.

علیرضا داودی از دیگر اعضای شورای مرکزی حزب نسل نو با ایراد سخنانی مقام شهدای محور مقاومت را با اشاره به تشییع روز یکشنبه پیکر شهید سید حسن نصرالله، گفت: جا دارد یاد و خاطره این شهدا را گرامی بداریم.

وی در رابطه با انقلاب توافقی که در این جلسه مطرح شده بود گفت: این همان نقشه راه حزب نسل نو خواهد بود. در نسل نو چهار رکن مد نظر است. معتقد به مبانی اصلی انقلاب اسلامی بر اساس ۲۱ جلد منشور صحیفه نور و مجموعه کتاب انسان ۲۵۰ ساله مقام معظم رهبری هستیم.

این عضو شورای مرکزی حزب نسل نو یادآور شد: اولین رکن ما رسیدن به مرحله تعادل انقلابی است، این به آن معنا نیست که انقلاب اسلامی تعادل ندارد بلکه معتقدیم انقلاب اسلامی در متعادل‌ترین وضعیت خود قرار دارد و معتقدیم برخی‌ها به نام انقلاب و در ظاهر انقلاب به اسم انقلاب در برخی مقاطع بر هم زننده اجزای انقلاب هستند.

داوودی به اصل توازن ملی به عنوان دومین اصلی که حزب نسل نو به آن معتقد است اشاره کرد و ادامه داد: توازنی که به هم خورده است اثر خود را در اقتصاد، امنیت و سیاست گذاشته است و اگر آثار آن بر عرصه‌های سیاسی و اجتماعی بماند امید به ترمیم آن بسیار کم خواهد بود. ما به رسیدن به توازن ملی امید داریم و این به این معنی نیست که سایر اعضا تا به امروز در تواضع نبودند و ما می‌خواهیم به توازن بیشتر از آنچه تا به امروز به آن رسیده بودیم دست یابیم.

وی ترمیم سیاسی را رکن سوم حزب نسل نو برشمرد و گفت: وضعیت مشارکت ما در ۱۰ دوره انتخابات گذشته به شدت دچار تحول بوده است. مهم این است آنچه که ایده آل است باید محقق شود. مسیر تحقق آن ایده آل این است که باید بین خودمان و جامعه‌مان از نظر نسل‌بندی و سطح‌بندی ترمیم سیاسی صورت دهیم.

این عضو شورای مرکزی حزب نسل نو، رسیدن به تکامل را دیگر رکن حزب متبوع خود خواند و اظهار کرد: انقلابی که پس از ۱۴۰۰ سال هنوز نو است مرتب باید دارای زایش باشد.

اعضای شورای مرکزی جدید حزب نسل نو رونمایی شدند

در پایان این مراسم علی نیکزاد، جواد نیک بین، مهدی اقراریان، جعفر بندی شرابیانی، امیر ابراهیم رسولی، حامد علامتی، محمد سرشار، محسن فتحی، سیدمحمدحسین رسولی محلاتی، مهدی رمضانی، سوده نجفی، سیاوش حقیقی، علی اصغر خسروی، عبدالرضا راشد، فاطمه محمدی، سیدحسن سیدابراهیم، سید علی موسوی اصل، علیرضا داودی، حلیا سادات حسینی‌شکرابی، میثم آسوپا، رضا خدابخش، محسن عرب، سمیه فیروزفر، محسن اخلاقی، علیرضا رحمانی، مجید طاهریان، مصطفی کمالی، امین خوشخو، مازیار عظیم‌زاده ایرانی، زهره نیکفر، امید شرحه و امین داودی، بهروز ممی‌زاده عنوان اعضای شورای مرکزی حزب نسل نو در دوره جدید معرفی شدند و همچنین بازرسین حزب نسل نو شامل سیدفاطمه نعمتی، حامد توحیدی‌مهر و مسعود مهدوی معرفی شدند.

نظر شما